RIJKS® GERECHTEN

Fine de Clair • 4 per oester
citroen • sjalot edik

Ceviche van Sint Jakobsmossel • 16
 tigermilk • zuring • maïs

Tartaar van runderhaas • 16
wilde spinazie • chorizo • uiringen

Gepofte rode biet • 14
gerookte vinaigrette • molsla • dashiboter

Kokosbisque • 14
pinda • avocado • zachtgekookt ei

Aardappel van ‘t spit • 13
chinatasaus • paddenstoelencrème • klavertjes

Langoustinestaart • 19
wasabi • Thaise vinaigrette • rijstflakes

Aardpeer • 13
kalfsjus • merg • appelcrème

Eekhoorntjesbrood • 14
funguscrème • lavas • brioche

Gebakken griet • 16
La Ratte aardappel • gerookte sprot • savooiekool

Gebraden fazantenborst • 19
spitskool • kummel • nat van gefermenteerde spitskool

Forel van ’t Smallert’ • 15
kokkels • mosselen • jonge radijs • gerookte amandel

Geglaceerde kalfszwezerik • 19
bospeen • wortelvinaigrette • gember

RIJKS® SCHOTELS

Noordzee tarbotine • 43
beurre blanc • zandwortel • peterselie
(voor 1 of 2 personen)

Jonge duif van de Walnoothoeve, in zoutkorst • 53
tartelette met wortel, sinaasappel en komijn • bécasse saus
(voor 1 of 2 personen)

4 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye • 14 per ons
8 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye • 20 per ons
gerookte Hollandaisesaus • frites • salade met ranch dressing

RIJKS® KAZEN & DESSERTS

Kaas van Hollandse fromagerie Kef • 14
mosterd-kweepeergelei • krokant notenbrood

Chevre • 9
peer • rucola • macadamia

Rijstebrij • 11
abrikozencompote • limoenblad • advocaat

Banoffee • 11
pinda • banaan • gezouten karamel

Chocolade tulband • 11
duindoornbes • aardpeer

Pompoentaart • 11   
mandarijnsorbet • speculaas • witte chocolade

Koffie met friandise • 8
madeleine • advocaat • Baileys • zoute hazelnootkaramel

RIJKS® BEST OF MENU

6 gerechten • 72,5

Gepofte rode biet | NICK BRIL
gerookte vinaigrette • molsla • dashi boter

Langoustinestaart | TIM RAUE
wasabi • Thaise vinaigrette • rijstflakes

Eekhoorntjesbrood | JORIS BIJDENDIJK
fungus crème • lavas • brioche

Short ribs | VIRGILIO MARTINEZ
gepofte ui • gierst • pimiento

Chevre | ANDRE CHIANG
peer • rucola • macadamia

Baobap hangop | MARGOT JANSE
kokossorbet • macadamia • gezouten honeybushkaramel

RIJKS® LUNCHMENU

3 gerechten • 37,5