RIJKS® GERECHTEN

Fine de Clair • 4 per oester 
citroen • sjalot edik

Makreel ceviche • 14
zoete aardappel • avocado • koriander

Gerookte runderpastrami • 16
daslook • meiraapjes • rammenas • oestercrème

Groene gazpacho • 14
verse ‘Blaarkopkoe’ kaas • avocado • granaatappel

Langoustinestaart in tempura • 19
rode currycrème • wortel • foreleitjes

Gravad lax van forel • 14
geroosterde prei • hangop • dillechips

Witte asperges • 15
doperwten • hambechamel • bieslookvinaigrette

Sint Jakobsmosselen met crème van Zeeuwse platte • 16
groene aardbei • Willem’s Wermoed

Gebakken kabeljauw • 15
venkel • chorizo • dragon • groene appel

Zeeuwse mosselen • 15
spitskool • schorseneer • aji amarillo

Koolraap in zoutkorst • 13
Texelse oude geitenkaas • lavas • zwarte bessen

Knolselderij van ‘t spit • 14
berkensap-vinaigrette • eendenei • walnoot

Gebraiseerde runderwang • 19
gepofte ui • gierst • pimiento

Geglaceerde kalfszwezerik • 19
bospeen • wortelvinaigrette • gember

RIJKS® SCHOTELS

Gepocheerde zeeduivelstaart • 49
boerenkool • pommes Paulo • boerenkool-paling saus
(voor 2 personen)

Drooggerijpte Veluwse tamme eend • 65 (voor 2 personen) (indien voorradig)
pastinaak • jonge broccoli • specerijen • kersen-zoethoutsaus

4 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye • 14 per ons
8 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye 20 per ons

Béarnaise saus • mergpijp • frites • witlof salade

RIJKS® KAZEN & DESSERTS

Kaas van Hollandse fromagerie Kef • 14
Eccles cake

   Rogge-tartelette met geitenkaas • 9
lingonbessen • appelcrème • citroentijm

Es Buah • 11
passievrucht • guave • mata-mata • kokosnoot

Millefeuille • 11
rabarber • geitenyoghurt • vanille olie

Knolselderijparfait • 11
hazelnootpraliné • Conference peer • beurre noisette-ijs

Ananas van ‘t spit • 11
gember • roze peper • zoethout-ijs

Friandise • 8
chocoladezoen • bonbon zwarte walnoot • Oosterschelde fudge • rabarber
pompoen • gesuikerde veenbes • gember kaneelbrood

RIJKS® TAFEL

6 gerechten • 67,5

Groene gazpacho
burrata • avocado • granaatappel

Sint Jakobsmosselen met crème van Zeeuwse platte
groene aardbei • Willem’s Wermoed

Witte asperges
doperwten • hambechamel • bieslookvinaigrette

Gebraiseerde runderwang
gepofte ui • gierst • pimiento

Rogge-tartelette met geitenkaas
lingonbessen • appelcrème • citroentijm

Millefeuille
rabarber • yoghurtparfait • vanille-olie

RIJKS® LUNCHMENU

3 gerechten • 37,5