RIJKS® GERECHTEN

Fine de Clair • 4 per oester
citroen • sjalot edik

Ceviche salade • 14
zoete aardappel • avocado • koriander

Tartaar van gebraden runderhaas • 16
oestercrème • krokante kippenhuid • snijbiet

Gepofte rode biet • 14
gerookte vinaigrette • dashiboter • molsla

Langoustinestaart in tempura • 19
rode currycrème • wortel • foreleitjes

Gravad lax van forel • 14
geroosterde prei • hangop • dille chips

Aardpeer • 15
zwarte wintertruffel • rauwe champignon

Sint Jakobsmossel • 16
artisjok • paddenstoelenbouillon • mosterdzaad

Gestoomde kabeljauw • 15
venkelbouillon • steranijs

Zeeuwse mosselen • 15
spitskool • schorseneer • aji amarillo

Koolraap in zoutkorst • 13
Texelse oude geitenkaas • lavas • zwarte bessen

Aardappelgnocchi • 14
pompoen • trappistenbier • eekhoorntjesbrood

Gebraiseerde runderwang • 19
gepofte ui • gierst • pimiento

Geglaceerde kalfszwezerik • 19
bospeen • wortelvinaigrette • gember

RIJKS® SCHOTELS

Gepocheerde zeeduivelstaart • 49
boerenkool • pommes Paulo • boerenkool-paling saus
(voor 2 personen)

4 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye • 14 per ons
8 Weken drooggerijpte Simmentaler rib-eye 20 per ons

Béarnaise saus • mergpijp • frites • witlof salade

RIJKS® KAZEN & DESSERTS

Kaas van Hollandse fromagerie Kef • 14
Eccles cake

   Rogge-tartelette met Messekleverkaas • 9
lingonbessen • appelcrème • citroentijm

Rijstebrij • 11
abrikozencompote • limoenblad • advocaat

Millefeuille • 11
rabarber • geitenyoghurt • vanille olie

Knolselderijparfait • 11
hazelnootpraliné • Conference peer • beurre noisette-ijs

Wortel cheesecake • 11
mandarijn • kardemom

Koffie met friandise • 8
madeleine • advocaat • Baileys • zoute hazelnootkaramel

RIJKS® TAFEL

6 gerechten • 67,5

Gepofte rode biet
gerookte vinaigrette • molsla • dashi boter

Langoustinestaart in tempura
rode curry crème • wortel • foreleitjes

Aardpeer
wintertruffel • rauwe champignon

Gebraiseerde runderwang
gepofte ui • gierst • pimiento

Rogge-tartelette met Messekleverkaas
lingonbessen • appelcrème • citroentijm

Millefeuille
rabarber • geitenyoghurt • vanille-olie

RIJKS® LUNCHMENU

3 gerechten • 37,5