• Gastchef Dan Hunter

DAN HUNTER GASTCHEF BIJ RIJKS®

Op 28 mei is topchef Dan Hunter te gast bij RIJKS® voor een 4-hands lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Ivan Beusink. Tijdens zijn bezoek presenteert Hunter zijn boek Brae, vernoemd naar zijn restaurant in Australië en uitgegeven door Phaidon.

Hunter maakte carrière in enkele van de meest befaamde restaurants ter wereld. Zo was hij chef-kok bij Mugaritz in Spanje, dat plek nummer 7 van de The World’s 50 Best Restaurants 2016 bekleedt. Ook leidde hij zes jaar de keuken van Dunkeld’s Royal Mail Hotel waar hij zijn eerste biologische keukenprogramma startte. Bij dit restaurant verkreeg Hunter de ‘Three-Hat status’, vergelijkbaar met het Michelin-ster systeem zoals wij dat in Nederland kennen.

In 2013 opende Hunter zijn eigen restaurant Brae op een 12 hectare omvattende biologische boerderij. Brae is een eigentijds restaurant waar gasten een interactie met de natuur ervaren en direct van het land eten. Het restaurant werkt met ‘regenerative farming techniques’ om het land constant te herstellen. Brae is nummer 65 van The World’s 50 Best Restaurants 2016 en heeft een Three-Hat-status in de Age Good Food Guide.

Hunters boek gaat over zijn persoonlijke reis van keukenhulp tot chefkok in een aantal van de beste restaurants ter wereld, tot chef/eigenaar van restaurant Brae. Elk hoofdstuk belicht een fundamenteel element dat Brae uniek maakt, van de zelfgemaakte outdoor broodoven en de biologische boerderij tot de lokaal geproduceerde ingrediënten.

RIJKS® x BRAE | 28 MEI 2017
SPECIAAL MENU TIJDENS LUNCH & DINER

Chefs Hunter & Bijdendijk creëren samen een uitgebreid menu inclusief signature dishes van restaurant Brae. 

LUNCH – Menu & boek €137,5 per persoon
DINER- Menu & boek €147,5 per persoon
RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Kies voor de event datum 28 mei. In de module worden alle beschikbare tijden getoond.

BETALEN

Wij vragen alle gasten die reserveren een deel van het bedrag vooruit te betalen. De betaling dient direct voldaan worden tijdens het reserveren. Indien u hier een vraag over heeft kunt u contact opnemen door ons een e-mail te sturen (zie hieronder de link naar ons e-mail adres).

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen KLIK HIER