RIJKS x MAIDO

Chef Micha Tsumura nr. 8 op The World’s 50 Best Restaurants & nr. 1 op de Latin America’s 50 Best Restaurants lijst, gastchef bij RIJKS®.

Chef Mitsuharu ‘Micha’ Tsumura kookt in samenwerking met executive chef Joris Bijdendijk op 9 en 10 april in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum.

De uit Lima afkomstige Tsumura werd door zijn vader aangemoedigd om van zijn passie voor koken zijn beroep te maken. Na zijn studie in de VS ging hij naar Japan om meer te weten te komen over zijn culturele en culinaire erfgoed. Hij bracht vele maanden door als afwasser, waarna hij uiteindelijk essentiële snijtechnieken onder de knie kreeg, rijst leerde koken en de ultieme sushi leerde maken.

In 2009 opende chef Tsumura restaurant Maido, het resultaat van zijn passie voor de Nikkei-keuken. Het Peruaanse landschap en de producten en de creativiteit van het Peruaanse volk zijn de ingrediënten waar hij zich door laat inspireren.

Vorig jaar werd Maido bekroond met de nummer 1-notering op de Latin America’s 50 Best Restaurants lijst en de nummer 8-notering op The World’s 50 Best Restaurants lijst.

RIJKS x MAIDO | 9 – 10 APRIL
SPECIAAL MENU TIJDENS LUNCH & DINER

Chefs Bijdendijk & Tsumura creëren samen het speciale gastchef menu bestaande uit 5 gangen tijdens de lunch (€75 p.p.) en 8 gangen tijdens het diner (€110 p.p.)

RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Hierin worden alle beschikbare tijden getoond.

BETALEN

Wij vragen alle gasten tijdens dit evenement om een aanbetaling van €50 p.p. De betaling kan direct online voldaan worden via IDeal of Creditcard.

ANNULEREN

Tijdens dit evenement hanteren wij speciale annuleringsvoorwaarden, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

VRAGEN

Bij eventuele vragen, neem gerust contact op via reserveren@rijksrestaurant.nl