• Geitenbokken diner

April 2017 | Het RIJKS® Geitenbokkendiner

Nederland houdt van kaas. Als echte kaaskoppen houden wij Nederlanders van koeien-, schapen-, én geitenkaas. Ook geitenyoghurt en -melk zijn populair. Om te voorzien in deze vraag worden veel geiten gehouden; een geit geeft immers pas melk als het een lammetje heeft.

Als het geitenlammetje een vrouwtje is heeft het zin om haar groot te laten worden want deze geit gaat later weer lammetjes en melk geven. De mannelijke geitjes zijn op dit moment nog nutteloos en worden geëxporteerd; ze produceren geen melk en bokjesvlees eten we in Nederland niet op. Zonde, want bokjesvlees is erg smakelijk.

Met Pasen wordt traditioneel lamsvlees gegeten. RIJKS® breekt met deze traditie en laat Pasen 2017 en die daarop volgen, in het teken staan van de geitenbok. Laat het direct de jaarlijkse aftrap van het geitenbokkenseizoen zijn.

Goed voor onze boeren, die de export van bokjes niet meer hoeven te bekostigen en beter voor ons vlees bewustzijn. Want als we toch vlees blijven eten, dan liever vlees dat we tot onze beschikking hebben.

RIJKS x DEBOK | 16 April 2017
Geitenbokken menu €35 p.p.
RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Kies voor 16 April 2017 om alle beschikbare tijden in te zien.

BETALEN

Wij vragen alle gasten die reserveren het  menu vooruit te betalen. De betaling kan voldaan worden tijdens het maken van de reservering in de online module.

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen KLIK HIER

Het RIJSK® geitenbokkendiner op 16 april zit vol. Daarom organiseren wij op maandag 17 april een extra geitenbokkendiner!  Reserveren kan via > reserveren@rijksrestaurant.nl