Geitenbokkendiner

RIJKS® Geitenbokkendiner terug!

Als echte Nederlanders houden wij van kaas. Koeien-, schapen-, én geitenkaas. Om in de vraag van deze laatste te voorzien worden veel geiten gehouden. Een geit geeft pas melk als het een lammetje krijgt. De helft van de lammetjes zijn vrouwtjes, die kun je weer melken. Maar de andere helft zijn geitenbokken. Op dit moment produceren wij in Nederland ongeveer 70.000 bokjes per jaar. Waarvan er nog geen 2% in onze voedselketen belanden. Zonde! Want bokjesvlees is erg smakelijk.

Volgens eeuwenoude traditie wordt er met Pasen lamsvlees gegeten. RIJKS® breekt met deze traditie en laat Pasen in navolging op het succesvolle evenement van vorig jaar opnieuw in het teken staan van de geitenbok. Zo trappen wij het geitenbokkenseizoen af met een speciaal menu. Een nieuwe traditie heeft  zijn intrede gedaan: met Pasen eten wij in RIJKS® geitenbok.

RIJKS x DE BOK | 1 & 2 April 2018

Geitendbokkenlunch 4 gangen – €50 
Geitenbokkendiner 6 gangen – €70 

RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Kies voor 1 of 2 April 2018 om alle beschikbare tijden in te zien.

BETALEN

Wij vragen alle gasten om een aanbetaling om de reservering te bevestigen. De betaling kan voldaan worden tijdens het maken van de reservering in de online module.

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen mail ons!