• Fergus Henderson

Fergus Henderson’s ‘van kop tot staart’ bij RIJKS®

Op 27, 28 en 29 januari 2017 is Fergus Henderson, oprichter van restaurant St John aan St John Street in Londen, te gast bij RIJKS® voor een driedaags gastchef evenement. Henderson is bekend om zijn ‘van kop tot staart’ filosofie waarbij ook de verwaarloosde stukken vlees van een dier gebruikt worden. 

Chef Henderson ontving zijn eerste Michelin ster in 2009, gevolgd door een Lifetime Achievement Award van ‘influential 50 Best list’ in 2014 en een Tatler Lifetime Achievement Award in 2015. Henderson wordt gezien als een van de meest invloedrijke figuren in het moderne restaurant scene. Henderson en RIJKS® executive chef Joris Bijdendijk kennen elkaar sinds 2010, toen Bijdendijk bij St. John werkte.

In januari 2017 creëren chefs Henderson en Bijdendijk een 4-hands lunch en diner menu voor het event RIJKS® x ST.JOHN. Chef Henderson wordt tijdens zijn bezoek vergezelt door Nederlander Arnold Hoeksma. Henderson en Hoeksma werken al jaren samen en sinds het begin van dit jaar is Hoeksma chef kok van Henderson’s tweede restaurant on Londen: St. John Bread and Wine.

RIJKS® x ST.JOHN | 27, 28, 29 januari 2017
4-HANDS MENU TIJDENS LUNCH EN DINER

Chefs Henderson en Bijdendijk creëren samen een 4-hands lunch en diner menu. Het lunchmenu bestaat uit zes gangen voor €67,5 p.p. Tijdens het diner serveren we een achtgangen menu voor €97,5 p.p.

RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Hierin worden alle beschikbare tijden getoond. In deze module geeft u ook aan voor welk pakket u kiest en indien u met meer dan 2 gasten bent hoeveel van elk pakket u kiest.

BETALEN

Wij vragen alle gasten die reserveren een deel van het bedrag vooruit te betalen. Hiervoor ontvangt u na het maken van de reservering een link via PayByLink. De reservering is pas bevestigd op het moment dat de betaling binnen is.

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Vragen? Mail ons!

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.