• Gastchef Kamilla Seidler

Latin America’s best female chef, Kamilla Seidler gastchef bij RIJKS®

Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen samen met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers restaurant Gustu is de afgelopen jaren twee keer verkozen tot Bolivia’s beste restaurant.

Kamilla Seidler, opgeleid aan de Hotel & Restaurant school in haar geboortestad Kopenhagen, heeft veel ervaring opgedaan in restaurants als Mugaritz, Manoir Aux Quat’ Saisons, Paustian en Geist. In 2012 veranderde een telefoontje van NOMA mede-oprichter Claus Meyer het levenspad van de Deense Seidler. Ze werd chef van restaurant Gustu in Bolivia. Gustu is nummer 14 op de Latin America’s 50 Best lijst.

Gustu streeft de ‘0 kilometer-filosofie’ na: het restaurant werkt uitsluitend met ingrediënten die in Bolivia zijn geplant, geteeld en verwerkt. Ook zetten Seidler en haar team zich in voor verbetering van de levensomstandigheden voor boeren en voor culinaire innovatie.

RIJKS® X GUSTU | 6 – 8 oktober 2017
SPECIAAL LUNCH & DINER MENU

Chefs Seidler & Bijdendijk creëren samen een uitgebreid menu tijdens het evenement. Tijdens de lunch wordt en 6-gangen menu geserveerd voor €75 p.p. en tijdens het diner een 8-gangen menu voor €105 p.p.

RESERVEREN

De reservering kan in de online module, rechts op deze pagina, gemaakt worden. Hierin worden alle beschikbare tijden getoond.

BETALEN

Wij vragen alle gasten tijdens dit evenement een aanbetaling te doen. De reservering is bevestigd op het moment dat de aanbetaling ontvangen is.

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen KLIK HIER