• RIJKS® x LOCAVORE

Eelke Plasmeijer and Ray Adriansyah

gastchefs bij RIJKS®

Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat Locavore over lokaal eten. Van rauwe Balinese abalone tot Sumbawa oesters. Samen met executive chef Joris Bijdendijk wordt een speciaal lunch en diner menu gecreëerd en geserveerd tijdens het driedaagse evenement: RIJKS® x LOCAVORE.

De Nederlander Eelke Plasmeijer begon zijn keukencarrière op 14-jarige leeftijd. Het echte koken leerde hij bij het toenmalige twee-sterrenrestaurant Vermeer in Amsterdam. Tijdens een bezoek aan zijn mentor in Jakarta in 2008 werd hij overgehaald de positie van Head chef over te nemen in een lokaal restaurant. Meteen ontstond er een klik met Ray Adriansyah die daar als sous-chef aan de slag ging. Al snel verhuisden ze samen naar Bali waar ze uiteindelijk de keuken van Alila in Ubud onder hun hoede namen.

De passie voor het koken met duurzaam geproduceerde en lokale ingrediënten deed Eelke en Ray besluiten het concept naar het volgende niveau te brengen. Samen met restaurant manager Adi Karmayasa werd Locavore opgestart.

RIJKS® x LOCAVORE | 21 – 23 APRIL 2017
EXCLUSIEF MENU TIJDENS LUNCH & DINER

Chefs Plasmeijer & Bijdendijk creëren samen een uitgebreid menu tijdens lunch en diner. Het lunchmenu bestaat uit 6 gerechten voor €77,5 p.p. het dinermenu bestaat uit 8 gangen voor €105 p.p.

RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Hierin worden alle beschikbare tijden getoond.

BETALEN

Wij vragen alle gasten die reserveren een deel van het bedrag vooruit te betalen. Hiervoor ontvangt u na het maken van de reservering een link via PayByLink. De reservering is pas bevestigd op het moment dat de betaling binnen is.

ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen KLIK HIER

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Gebruik de groene pijltjes links en rechts van de tijden om de beschikbaarheid voor de lunch of het diner van die dag in te zien!