• Gastchef Virgilio Martínez

PERUAANSE CHEF VIRGILIO MARTÍNEZ TE GAST BIJ RIJKS®

Op 4 december 2016 kunnen liefhebbers een gastronomische reis naar Peru ervaren tijdens het one-day-only event RIJKS® x CENTRAL. Chef Joris Bijdendijk host samen met gastchef Virgilio Martínez een exclusief four-hands lunch en diner event. Gasten ontvangen een gesigneerd exemplaar van Central, het nieuwe boek van chef Martínez.

Virgilio Martínez, ranked #4 in de World’s 50 Best en #1 in Latijns-Amerika, zal tijdens zijn bezoek zijn nieuwe boek Central presenteren. Central, uitgegeven door Phaidon, is geschreven door culinair en reis journalist Nicholas Gill. Het boek geeft inzicht in elk aspect van Martínez zijn keuken.

RIJKS® x CENTRAL | 04 DECEMBER 2016
SPECIAAL MENU TIJDENS LUNCH & DINER
1) PRIJZEN

LUNCH – Menu & boek €130 per persoon
DINER- Menu & boek €140 per persoon

De losse verkoop van (extra) boeken is mogelijk tegen de prijs van €49,95 per boek.

2) RESERVEREN

De reservering kan in de online module, hier rechts op de pagina, gemaakt worden. Hierin worden alle beschikbare tijden getoond.

3) BETALEN

Wij vragen onze gasten een gedeelte vooruit te betalen om de reservering te garanderen. Hiervoor ontvangt u na het maken van de reservering een link via e-mail van PayByLink. De reservering is pas bevestigd op het moment dat de betaling voldaan is.

4) ANNULEREN

Onze annuleringsvoorwaarden zijn te vinden via deze link, op het moment dat de reservering bevestigd is zijn deze voorwaarden van kracht.

Wachtlijst & vragen KLIK HIER

Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.

Laat het ons weten als u een plek op de wachtlijst wilt! > Klik hier