Lunch of diner op de eerste rij
Neem plaats aan de RIJKS® Chef’s Counter in het hart van het restaurant en kijk de keukenbrigade letterlijk op de vingers. Aan de Chef’s Counter is plek voor zes gasten, aan wie wij van dinsdag tot en met zaterdag tijdens lunch en diner een uniek menu serveren. Het menu wordt uitsluitend aan de Chef’s Counter geserveerd, omdat veel van de producten alleen op kleine schaal te krijgen zijn. Ook de authentieke bereidingswijzen zijn in veel gevallen slechts van toepassing op een gering gezelschap.
MENU
- Lunch en diner 6 gangen €95 p.p.
Wij proberen zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw dieetwensen en restricties. Helaas kunnen de gerechten van Chef’s Counter menu niet altijd aangepast worden. Indien er twijfels of vragen zijn, neem gerust contact op voor het maken van de reservering.
RESERVEREN
Reserveringen zijn geopend voor de aankomende vier weken. Indien u zich (alvast) voor een andere datum wilt registreren kan dit via de wachtlijstregistratie. Wij nemen vier weken van tevoren contact op om de reservering te bevestigen of, indien er geen beschikbaarheid is, een tafel in het restaurant te bespreken.
Zowel reserveringen als wachtlijstregistraties zijn via de online module, rechts op deze pagina, te boeken. Hier wordt altijd een actuele beschikbaarheid getoond. Kies bij het maken van een reservering in de drop down voor ‘Chef’s Counter’.
BETALEN
De reservering is bevestigd na het voldoen van de aanbetaling (€50 p.p.). Deze kan direct voldaan worden via IDeal of creditcard tijdens het afronden van de reservering.