Reserveren

RIJKS® is maandag t/m zaterdag van 11.30 tot 22.00
& op zondag van 11.30 tot 15:00 geopend.
Reserveer voor lunch of diner via ons reserveringssysteem op deze pagina.

Telefonisch of per e-mail reserveren kan ook.

+31 20 6747 555
reserveren@rijksrestaurant.nl

Bij een reservering vanaf 5 gasten ontvangen wij graag een credit card ter garantie van de reservering. Hiervoor wordt de kaart geautoriseerd. In het geval van een annulering op de datum van de reservering (na 10:00 AM voor de lunch en na 15:00 PM voor het diner) of in het geval van een no-show wordt de no-show fee à €50,- per persoon aan u doorbelast.

Groepen & Partijen

Bij groepen vanaf acht personen stellen we graag in overleg een menu samen. U kunt uw aanvraag naar ons mailen via reserveren@rijksrestaurant.nl

Cadeaubon

Via de knop rechts op deze pagina zijn cadeaus aan te schaffen. Het RIJKS® cadeau kan verzilverd worden tijdens het maken van een reservering. Vul bij de stap ‘extra’ het bonnummer en validatie code in en het cadeau wordt automatisch aan de reservering gekoppeld.

Let op, het bovenstaande geldt alleen voor de bonnen die online zijn aangeschaft. Bij bonnen die in het restaurant gekocht zijn, verzoeken wij u mee te nemen tijdens het bezoek.

Events

RIJKS® nodigt een aantal keer per jaar een gastchef uit. Informatie over de verschillende events van de komende tijd vindt u via de gele knoppen rechts op deze pagina.

Let op

Graag attenderen wij u op het feit dat honden in ons restaurant en op het terras niet toegestaan zijn.

Helaas hebben wij vernomen dat op onrechtmatige wijze melding gemaakt wordt van ons restaurant op de website: kunstvoordemajesteit.nl

RIJKS® heeft geen enkele betrokkenheid bij hetgeen op deze website wordt vermeld. Het programma dat wordt aangeboden is niet bekend bij ons en wij kunnen u op basis van een boeking via deze website geen lunch of enige andere dienst aanbieden.

Wij kunnen niet anders dan concluderen dat er hier sprake is van oplichting en verzoeken u met klem niet in te gaan op het aanbod dat dat deze website wordt gedaan. 

Excuses voor het ongemak en hopen u via reguliere reservering op korte termijn te mogen verwelkomen in ons restaurant.